Om os


Cloozes® er en nystartet og international franchisekæde af tekstiltrykkerier, der leverer reklame- og profilbeklædning. Konceptet er udviklet og opstartet af personer med lang erfaring fra branchen.

Vi betjener virksomheder i næsten alle brancher, klubber og foreninger samt andre der har brug for små enkeltleverancer, i en ekstraordinær kvalitet til en overkommelig pris.

Cloozes producerer reklame- og profilbeklædning efter nyeste metoder og råder over moderne digitalt udstyr og designsoftware. Derfor kan Cloozes® producere og levere til fornuftige priser.


UDDANNELSE OG SERVICENIVEAU
Alle franchisetagere hos Cloozes® er uddannede og certificerede i fremstilling af reklame- og profilbeklædning. Derfor garanterer vi et serviceniveau udover det sædvanlige. Det er samtidig vores mål, at alle vores kunder skal kunne betjenes i eget lokalområde.

KERNEKOMPETENCE
Ingen ordre er for lille og ingen ordre er for stor. De små oplag er dog Cloozes® franchisetagerens speciale og er din virksomheds garanti for levering efter høje kvalitetsparametre og priser der ikke er set tidligere på markedet.

PRISEN... DET ER PRISEN
Ved Cloozes® tekstiltrykkerier findes der ingen startomkostninger, her er en pris - prisen - uden at der påløber en masse skjulte omkostninger, der gør det umuligt at få produceret i små oplag.

KVALITET
Alle tekstiler er ØkoTex® certificerede, og vi er stolte over at ingen af vores produktionsmaterialer er miljømæssigt mærkningspligtige. Cloozes® anvender kendte mærkevareleverandører, der kan stå inde for kvaliteten.


En stærk succes

 

 

 

 

 

Cloozes® konceptet bygger på kvalitet, service, fleksibilitet og tilfredshed.

© 2020 Cloozes Danmark